HOME » Jouw steun aan Wereldasielen

Jouw aankoop steuntWereldasielen

 

We weten het, er zijn zoveel prachtige organisaties die stuk voor stuk allemaal waarde brengen in vele levens voor mens en/of dier. Wij hebben Stichting Wereldasielen gekozen en onze steun toegezegd, omdat zij gestructureerd en transparant werken met het geld van hun donateurs. Je kunt dus stap voor stap volgen waar het geld voor is gebruikt of voor zal worden gebruikt. Dit is ontzettend leuk en geeft een blij en dankbaar gevoel, temeer omdat er ook veel mensen ondanks hun eigen lage inkomen toch doneren vanuit een liefdevol hart. Wij doneren Stichting Wereldasielen 10% van ieder verkocht product. Zij zijn een organisatie die de dierenasielen, dierenorganisaties en plaatselijke zwerfdierenhelpers wereldwijd helpt.

 

Het maakt je blij om te lezen dat er honden gered zijn, een zieke hond geopereerd kan worden en zal herstellen of poezen in veiligheid gebracht zijn, en het raakt je, wanneer je leest dat er best aardig wat mensen op deze wereld zijn die van hun eigen inkomen al jarenlang zoveel mogelijk zwerfhonden en zwerfkatjes vlakbij hun huis, iedere dag eten brengen of in huis verzorgen omdat ze ziek zijn en zorg nodig hebben. Dierenartskosten betalen zij ook van hun eigen geld, omdat ze simpelweg het dier niet aan hun lot over willen laten. Wow! 

Wereldasielen helpt onder andere enkele van deze lieve en dappere mensen, niet omdat ze hierom hebben gevraagd, maar omdat zij gespot zijn door andere dierenvrienden die dit hebben doorgegeven aan Wereldasielen. Ook biedt Wereldasielen dieren en organisaties incidentele hulp, en hulp ter plaatse zoals het verstrekken van voeding, hulp voor sterilisaties maar ook structurele hulp als het bouwen van verblijven, hekken etc. etc. Zij zijn een lid van World Animal Protection (voorheen WSPA officieel adviseur van de Verenigde Naties en Raad van Europa), waardoor zij de laatste informatie en adviezen ontvangt voor een efficiëntere hulpverlening en het voorkomen van dubbel werk ter plaatse. Wij dragen Wereldasielen een enorm warm hart toe en onze dankbaarheid voor het liefdevolle werk wat zij in de wereld doen. Zou je Wereldasielen ook wel willen helpen, maar weet je niet of je portemonee het trekt? Dan hebben wij supernieuws voor je, want vaste donateurs van Wereldasielen krijgen bij ons altijd 15% korting op hun aankoopbedrag! Stel je voor, de voeding van je hond altijd met 15% korting kopen, wow! Dit is onze manier van de donateurs bedanken voor hun steun en mensen te inspireren donateur te worden, want wanneer we de handen ineenslaan kunnen we bergen verzetten!

 

We kunnen niet opboksen tegen de grote shops die zich niet altijd (hoeven te) houden aan de adviesprijzen, en voegen niet klakkeloos de nieuwste producten toe aan ons assortiment om maar te kunnen verkopen. Ons doel is om welzijn te promoten voor honden, door producten aan baasjes aan te bieden die zo gezond mogelijk zijn voor hun hond, de prijzen zo laag mogelijk te houden, veel informatie te delen en veel uitleg en natuurlijk de waardevolle bronnen te vermelden, die jou als baasje in deze enorme hondenwereld weer wat op weg kunnen helpen naar gezondheid voor je hond. We hopen daarom wanneer we je wekelijkse of maandelijkse terugkerende hondenboodschappen in ons assortiment hebben, je ze bij ons zult doen.

Word donateur van Stichting Wereldasielen en ontvang altijd 15% korting op alles! BlessedDogs.com

Mocht je suggesties hebben of een leuk idee mail ons op: info@blesseddogs.nl

Deel deze pagina.