HOME » Vers Vlees / KVV / BARF groepsorders

Groepsorders

Simpel en voordelig

De vers vlees maaltijden voor je hond zijn via een groepsorder ook voordelig wanneer je niet veel verbruikt , geen grote vriezer hebt, maar wel voordeel wilt en kwaliteitsvlees wilt voeren aan je hond(en), dan kan dit via een groepsorder. Groepsorders bestaan uit bestellingen van verschillende baasjes die gebundeld zijn tot één order, en op 1 dag diepgevroren worden afgeleverd op het opgegeven bezorgadres.

Een groep kan bestaan uit buren, baasjes van dezelfde hondentraining, baasjes op de sportschool, baasjes in fiets,- of hardloopgroepjes, baasjes op het werk, of iedere andere situatie waar interactie is en hondenbaasjes zijn. De bestelling wordt diepgevroren -22º afgeleverd en dat kan op ieder adres, bijvoorbeeld op het werk, de sportschool, een verzamelpunt, op het dorpshuis of gewoon bij iemand thuis, zodat ieder zijn eigen bestelling diepgevroren en gemakkelijk mee naar huis kan nemen, wanneer het hem/haar uitkomt want het blijft daarna nog zeker 12-15 uur diepgevroren. Kvv vers vlees wordt bij ons altijd gratis bij je bezorgd, en een dag van tevoren ontvang je een indicatie per mail met de bezorgtijd voor de volgende dag. Wat de bezorgdagen zijn kun je zien in ons bezorgschema. Voor baasjes super voordelig en gemakkelijk dus. KVV bestellen is vaak een wekelijks of maandelijks terugkerende benodigdheid op het boodschappenlijstje om online te bestellen. Omdat onze vers vlees filosofie heel belangrijk is voor ons, houden wij bewust onze prijzen laag en hebben wij ervoor gekozen KVV gratis diepgevroren te bezorgen. Het bedrag wat je hiermee bespaart kan dus aardig oplopen.

Hoe werkt het?

Als je de prijslijst uitprint met het bestelformulier hieronder heb je alles om te beginnen. Andere baasjes kunnen de prijzen zien op de prijslijst en hun bestelling invullen per doos van 10kg of meer op het bestelformulier.

Wanneer er 5 dozen zijn ingevuld, kun je de bestelling plaatsen via het menu of met deze link: selectiepagina minimale afname van 50kg. Wanneer je 100kg of meer besteld, kies in het menu de selectiepagina met de juiste minimale afname, zodat je altijd de voordeligste prijs betaald per doos.

Bij onze producten van kvv vers vlees staat ook altijd de stuksprijs vermeld, omdat dit voor de meeste baasjes toch een duidelijker beeld geeft van wat zij besparen. Voor jezelf is het handig wanneer je weinig nodig hebt, en samen met andere baasjes het totaalgewicht wil bereiken van 10kg = 1doos met mini bestellingen, en de overige 40kg wilt overlaten aan baasjes die meer gebruiken, zodat je op deze manier 50kg bereikt. Maar het is ook handig om de stuksprijs te weten wanneer iemand in jouw omgeving vers vlees voor zijn hond(en) wel zou willen (proberen), en je met een paar rolletjes dit baasje hiermee kan helpen, ook dan is het handig om de stuksprijs te weten.

Wat te doen?

~ Print hieronder de prijslijst uit via de Xknop of downloadknop.

~ Print hieronder het bestelformulier uit via de Xknop of downloadknop.

~ Breng andere baasjes op de hoogte van de mogelijkheid om te bestellen (tip: bladen aan elkaar nieten en leg of hang ze op een centraal punt op

   je werk, vereniging, sportschool etc.)

~ Kun je 5 dozen bestellen, kijk het formulier goed na of alles is ingevuld (tip: maak voor de andere bestelbaasjes een kopie van het               

   bestelformulier).

~ Plaats de bestelling op de selectiepagina minimaal 50kg.

~ Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail.

~ Kijk bij de bezorgroute op welke dag van de week je de bestelling kunt verwachten.

~ Een dag van tevoren ontvang je een mail met de verwachte leveringstijd.

Bestelformulier groepsorders
Excel – 5.0 KB 104 downloads
Prijslijst 2020
Excel – 4.9 KB 118 downloads

Niet in de gelegenheid om te printen? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je een prijslijst met een paar bestelformulieren toe.

kleine hoeveelheden KVV hond voordelig online bestellen. ALTIJD GRATIS DIEPGEVROREN -22ΒΊ BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND.

Toelichting kvv

πŸ“Œ 100% Kwaliteitsvlees verpakt in rollen van 500 gram of 1000 gram diepgevroren geleverd -22º.

πŸ“Œ Gratis bezorging in Nederland & België, met iedere bestelling bespaar je dus vele euro's uit.

πŸ“Œ De Groepsorder wordt afgeleverd op bezorgadres.

πŸ“Œ Door de vaste bezorgdagen gemakkelijk in te plannen in je agenda. 

πŸ“Œ Bezorgen via een vaste bezorgroute.

πŸ“Œ Bestellen via een groepsorder maakt het mogelijk voor zelfs hele kleine afnemers om zeer voordelig te bestellen.

πŸ“Œ Indien je niet kunt printen, dan sturen we je de prijslijst en het bestelformulier toe, vul hierboven je gegevens in.

πŸ“Œ Minimale afname is 5 dozen (voor Mega orders klik hier).

πŸ“Œ In één doos zit altijd 10kg.

πŸ“Œ De stuksprijs van de vers vleesrollen staan vermeld op de productpagina.

πŸ“Œ Bij weinig tijd snel bestellen via de snel bestelpagina.

πŸ“Œ Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail.

πŸ“Œ Een dag voor levering ontvang je een email met de indicatietijd.

Deel deze pagina