HOME » Stichting World Pet Centre

Wat doet Stichting World Pet Centre?

Deze Stichting koopt grond in het buitenland. Hierdoor kan de lokale bevolking of een dierenorganisatie de honden en katten die op straat leven op een vaste en veilige plek verzorgen. De eigen grond geeft hen een eigen plek die zo hard nodig is waar honden weinig leefwaarde en wettelijke bescherming krijgen. Het geeft hen een plek waar zij veilig zijn, waar zij mogen zijn en mogen blijven. Het eten geven van de lokale dierenorganisaties aan de dieren word vergemakkelijkt doordat zij zo in één keer meerdere honden en katten kunnen verzorgen i.p.v. een dagelijkse route te moeten afleggen in en rond het dorp om ze te kunnen verzorgen.

Grond is geen eenmalige gift maar een duurzame investering die zijn waarde zeker vertiendubbeld teruggeeft in zijn toekomst. Wanneer er een groot stuk grond is gekocht zal er duurzaam gebouwd gaan worden, bomen geplant om schaduw te creëren in landen met een hele hoge zomerse temperatuur en er zal er een muur omheen gebouwd worden die tegelijk aan de binnenkant van het terrein de fundering vormt voor een breed afdak waar de honden , zorgt voor een stabiele locatie waar wij op ons eigen tempo steeds verder en verder kunnen bouwen. Alle werkuren die hierin met liefde geïnvesteerd worden, zullen daarom ook zorgvuldig en duurzaam benut worden. 

Omdat grond te kunnen kopen

Goede bouwgrond voorkomt overstromingen maar wanneer het ook nog je eigendom is voorkomt het ook wegpesten, chantage of het gedwongen moeten sluiten van opvangasielen waar de honden en katten verblijven. Een eigen plek en in dit geval grond is essentieel voor het bouwen aan een toekomst voor honden en katten die geen baasje hebben. Het doel van deze Stichting is de gekochte grond minstens 80% te omheinen waardoor er een "veilige haven" word gecreërd waar de nog loslopende honden altijd terecht kunnen. Dat de grond eigendom is zal een 

Wij zijn ontzettend trots 10% donateur te zijn van deze Stichting, omdat wij hen van iedere verkoop steevast 10% doneren vanuit onze shop.

dan ook niet de honden en aanwezige katten te voorzien in eten en drinken maar lokaal een veilig plaats waar ieder