HOME » Kortingscodes

Altijd 15% korting 

Stel je eens voor . . . als je iedere keer 15% korting zou krijgen wanneer je boodschappen doet voor je hond. Denk 's aan wat je met het uitgespaarde geld zou kunnen doen voor je hond of jezelf.

Dat kan als je lid bent van Stichting Bliss For All Dogs want dan is je vaste korting altijd 15% op alles in onze shop. Wil jij ook 15% besparen op de aankopen van jouw hond? Registreer je als vaste donateur en start met geld besparen. 

 

Jouw aankoop doet nog meer goed

Naast jou actie om vast lid te worden van Stichting  Bliss For All Dogs waardoor je altijd kan rekenen op 15% korting van ons, doneren wij van iedere aankoop die jij in onze shop doet ook nog eens 10% aan Stichting Bliss For All Dogs.

Hiermee creëren we een win-win-win situatie.

En als een product al in de aanbieding is? Krijg ik dan nog wel mijn 15% korting? Jazeker! Je 15% korting geldt altijd, ook op reeds afgeprijsde artikelen. Zo kun je mooie kado's geven voor een hele leuke prijs.

Wanneer krijg je 15% korting? Wanneer je een vaste donateur bent van Stichting Welzijn voor Alle Honden, shop je bij ons het hele jaar door met 15% korting, of het nu gaat om een bed, shampoo, een nageltang of vers vlees, zonder in te leveren op merk of kwaliteit.

In ons assortiment is ieder product weloverwogen toegevoegd om bij te dragen aan het welzijn van honden. Ons assortiment automatisch aanvullen met nieuwe producten  en zo een win, win win, situatie creëren. En m de Stichting zoveel mogelijk te kunnen helpen, bieden wij aan vaste leden van de Stichting een doorlopende korting van op alles in onze shop.

Ons assortiment zal blijven groeien, maar niet zoals je bij de commerciële winkels gewend bent, wij sluiten ons hier niet bij aan maar laten ieder ander in zijn waarde en hebben hier dus ook geen mening over. Bij ons is ieder product weloverwogen toegevoegd aan ons assortiment om bij te dragen aan het welzijn van honden Artikelen waarvan wij weten dat zij direct danwel indirect schade kunnen brengen aan het welzijn van je hond of die simpelweg het natuurlijke en gelukkige "hond zijn" belemmerd, zul je niet in ons assortiment aantreffen. Het assortiment volproppen met de nieuwste producten om het nieuw zijn is niet onze manier van honden liefhebben.

Wel zal ons assortiment blijven groeien, zo zal de categorie biologische superfoods uitbreiden die voor menselijke consumptie is, en dus ook prachtig zuiver voor je hond want ook zij hebben er enorm veel baat bij. Je kunt dus 1 superfood kopen die je deelt samen met je hond, of eigenlijk andersom, jouw hond deelt met jou. Hoe leuk is dat! Dit is de reden waraom wij niet werken met tijdelijke kortingen 

Wij zijn donateur van Stichting . . . . . en dit doen wij door van iedere verkoop 10% te doneren . . . . . . . . Je kunt hier lezen waarom wij hiervoor gekozen hebben.  Ons assortiment zal blijven groeien, maar niet zoals de commerciële winkels, omdat ons doel elders ligt. Zo komt er een categorie biologische superfoods bij in  het voorjaar die voor menselijke consumptie is, en dus ook prachtig zuiver voor het welzijn van je hond. Want ook zij hebben er enorm veel baat bij. Daarom zullen deze toegevoegd worden aan ons assortiment als superfoods voor honden. Je kunt dus 1 superfood kopen die je deelt samen met je hond, of eigenlijk andersom jouw hond deelt met jou. Hoe leuk is dat! Zo zullen er steeds meer leuke producten bij komen. Dit is de reden waarom wij niet werken met tijdelijke kortingen, omdat alles al zo laag mogelijk is geprijsd. Word daarom donateur en profiteer alsnog van 15% korting hierbovenop! Shoppen bij ons is dus besparen op de prijs en niet op de kwaliteit

Wanneer je dus bewust boodschappen doet om geld uit te sparen maar absoluut niet wilt inleveren op de kwaliteit, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Want wanneer je je boodschappen  voor je hond doet bij ons, kun je altijd alles het hele jaar doormet 15% korting bij ons kopen, dat wil zeggen, wanneer je een vast lid van de Stichting . . . bent of word, zo creëren we een win, win win, situatie. Ons assortiment zal blijven groeien, maar niet zoals je bij de commerciële winkels gewend bent, wij sluiten ons hier niet bij aan maar laten ieder ander in zijn waarde en hebben hier dus ook geen mening over. Bij ons is ieder product weloverwogen toegevoegd aan ons assortiment om bij te dragen aan het welzijn van honden Artikelen waarvan wij weten dat zij direct danwel indirect schade kunnen brengen aan het welzijn van je hond of die simpelweg het natuurlijke en gelukkige "hond zijn" belemmerd, zul je niet in ons assortiment aantreffen. Het assortiment volproppen met de nieuwste producten om het nieuw zijn is niet onze manier van honden liefhebben.

Wel zal ons assortiment blijven groeien, zo zal de categorie biologische superfoods uitbreiden die voor menselijke consumptie is, en dus ook prachtig zuiver voor je hond want ook zij hebben er enorm veel baat bij. Je kunt dus 1 superfood kopen die je deelt samen met je hond, of eigenlijk andersom, jouw hond deelt met jou. Hoe leuk is dat! Dit is de reden waraom wij niet werken met tijdelijke kortingen 

Wij zijn donateur van Stichting . . . . . en dit doen wij door van iedere verkoop 10% te doneren . . . . . . . . Je kunt hier lezen waarom wij hiervoor gekozen hebben. Om de Stichting zoveel mogelijk te kunnen helpen, bieden wij aan dat vaste leden van de Stichting. . . bij ons altijd het hele jaar door 15% korting krijgen op alles in onze shop.Dus wanneer je voordelig boodschapjes wilt doen voor je hond, krijg je altijd op alles 15% korting., dat wil zeggen, wanneer je dus vaste donateur van Stichting bent of word, zo creëren we een win, win, win situatie. Ons assortiment zal blijven groeien, maar niet zoals de commerciële winkels, omdat ons doel elders ligt. Zo komt er een categorie biologische superfoods bij in  het voorjaar die voor menselijke consumptie is, en dus ook prachtig zuiver voor het welzijn van je hond. Want ook zij hebben er enorm veel baat bij. Daarom zullen deze toegevoegd worden aan ons assortiment als superfoods voor honden. Je kunt dus 1 superfood kopen die je deelt samen met je hond, of eigenlijk andersom jouw hond deelt met jou. Hoe leuk is dat! Zo zullen er steeds meer leuke producten bij komen. Dit is de reden waarom wij niet werken met tijdelijke kortingen, omdat alles al zo laag mogelijk is geprijsd. Word daarom donateur en profiteer alsnog van 15% korting hierbovenop! Shoppen bij ons is dus besparen op de prijs en niet op de kwaliteit.

Deel dit voordeel!