HOME » Blessed Dogs

We zijn gepassioneerde zielen die met de grootste liefde en interesse streven naar welzijn voor alle honden op aarde.

Wij verkopen voeding en producten voor honden en delen belangrijke kennis en informatie om dit te bereiken.

Een vreugdevol bestaan in welzijn voor ieder hond op aarde. 

Door uitsluitend prodcucten te verkopen die bijdragen aan welzijn, vermaak of groei van de hond fysiek of mentaal. Onze filosofie is dat een hond een carnivoor was en nog steeds is en daarom alleen maar tot zijn natuurlijke staat van welzijn kan komen door zijn natuurlijke behoefte tegemoet te komen met vers vlees. Volgens ons draait welzijn van dieren niet om menselijke normen en waarden zoals veganisme uit solidariteit maar uit het respecteren van wie een ieder is in zijn soort. Ook andere producten die het gemak van de mens dienen om een hond op een gemakkelijkere manier in het gareel te houden of iets "af/bij te leren" zul je niet in ons assortiment aantreffen. 

En door de kennis en informatie te delen over het algemeen via onze ABC, maar ook via onze blog waar wij iedere week een ingestuurd artikel plaatsen van een lezer met waardevolle informatie voor andere hondenbaasjes, en via onze social media. De meeste informatie hebben wij van officiële bronnen die je terug kunt vinden op de bronnenpagina in het ABC. Nieuwe voedseltrends die door gebrek aan onderzoek wat voor effect het heeft op de langere termijn voor de gezondheid van honden adviseren wij niet. Waarom een gekunstelde voeding maken wanneer je hond alles al binnenkrijgt met vers vlees, wat groente en aangevuld met vitaminen en mineralen? Vergis je niet zelfs mensen word aangeraden de voeding aan te vullen met supplementen omdat deze voedingswaarde van het eten niet meer was wat het geweest is. 

Ons assortiment bestaat uit vers vlees/KVV/BARF en artikelen voor iedere dag verzorging, opvoeding en ontspanning.

Wij investeren in duurzame oplossingen voor zwerfhonden -en zwerfkatten door 10% van iedere verkoop te doneren aan het World Pet Centre. Zij sparen geld en investeren dit in het kopen van grond welke dan een optie geeft voor het duurzaam bouwen van centrums die voorzien zijn van eigen faciliteiten voor het opvangen en verzorgen van zwerfhonden -en katten.

Voor de bezorgkosten en levertijden of groepsorders kun je de link aanklikken, evenals vragen over retouren en voorwaarden kun je via de link vinden of in ons ABC.

Wat wij zien als een service is om jou als hondenbaasje te dienen in het opbouwen en behouden van een liefdevolle superrelatie tussn jou en je hond door je allerlei tips te geven en het welzijn van je hond voorop te stellen, je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden door het maken van een ABC, maar we hebben voor kinderen ook kleurplaten en iedere maand leuke prijzen om te winnen waar iedereen aan mee kan doen.  En donateurs van het World Pet Centre ontvangen bij ons altijd 15% kassakorting op alles. Zo kun je niet alleen het hele jaar voordelig je hondenboodschappen doen maar steun je ook nog eens een goed doel.